2022. december 31., szombat

Ker Dukey - K. Webster - Pretty new doll - Csinos új babácska ​

 

KER DUKEY - K. WEBSTER -
PRETTY ​NEW DOLL – CSINOS ÚJ BABÁCSKA

 

FÜLSZÖVEG

 

Vesztél már el annyira, hogy árnyékká változz?

Benny szíve megtört, gyötri a magány.
Elvesztette babácskáját, szerelmét, otthonát.
Sérülten keresgél, s újjászületve,
Barátra lel végül egy igaz emberben.
Tanul a világról, vágyról, késztetésről.
Kell egy új babácska neki, egy új jövő.
Aztán a régi kín új képzetekkel int,
S Benny beteg elméje késért kiált megint.

Érezted már, hogy csak téblábolsz, de nem élsz? A háttérben létezel, ahol senki sem vesz észre. A babám elárult és megölt engem – több tekintetben, mint hitte. Figyelek, várok és vágyakozom. Hamarosan vissza fogja adni nekem, amit elvett… Vicces, hogy így működik az élet.

 

RÖVID ÉRTÉKELÉS
 

Alvilági játékok

 

A bűnös hedonizmus, ahol más életének elvétele puszta kikapcsolódás, a nők elhasználható tárgyak és mindenki más potenciális célpont. Benny a tűzben újjászületve megismerkedik Tannerrel, akivel kialakul egy groteszk barátság. Amíg mocskos élvezeteiknek szereznek örömet, addig Benny baba iránti vágya továbbra sem múlik el, míg meg nem találta a tökéletes új babáját.

 

A két írónő a szellemi termék pókerjátszmája során a folyamatos tétek emelésével, elfelejtik a játék lényegét. A legvisszataszítóbb és legkegyetlenebb gaztettek felsorakoztatása önmagában kevés, ha hiányzik a történet.  

   

A FOLYTATÁSBAN SPOLIERES TARTALMAK VANNAK, ÍGY KÉRLEK, CSAK AKKOR OLVASD EL, HA MÁR ISMERED A TÖRTÉNETET

A tűzesetből Benny sikeresen megmenekült. Egy telefonhívást követően megismeri Tannert, akivel igen hamar egymásra találnak, hiszen mindkettő egy szadista szociopata, akik élvezetből gyilkolnak. A babamánia továbbra is fétise Bennynek, ezért Tanner, mindig előkerít számára egy potenciális baba jelöltet, akiknek a sorsa egytől-egyig ugyanúgy végződik.

Azt gondolnák, hogy Jade számára, újból felelevenedik a rémálom, de nem. Benny megtalálja a számára tökéletes babát, a tökéletes Bethanyt, akire az igazi Bethany halála óta vágyott. Persze ez a baba nem más, mint a húga Elizabeth. Minő véletlen Elizabeth sem százas, hiszen egy felnőtt tartalmú beteges weboldaldalon babának öltözve illegeti magát. Valami beteges módon ők egymásra is találnak, míg a drága új babácskát valaki el nem rabolja.

Bumm.

Bumm.

Bumm.

(Ez a nagy csattanó)

És a történet körülbelül ennyi.


Egy új baba hajszolása, aki elődjével ellentétben élvezi a szadizmust. Minden egyes fejezetben egy külföldi lányt megerőszakolnak és meggyaláznak, míg bármilyen szemtanút, konkurenciát szimplán csak megölnek. Olyan tettekről olvashatunk, amit a darkweben találhatóak, ami már túlon-túl aberrált.ak Önmagában ezzel nem lenne gond, hogy ilyenekről kell olvasni, de ezen kívül nem halad a történet sehová, egy helyben álldogál.

Tanner - akiről álmunkban felkeltve is tudjuk, hogy borostyán színű szemei vannak – még talán-talán érdekes lenne. Elizabeth na Ő nem normális. Dillon tök felesleges a történetben. Nem csoda, hogy ennyi gyilkosság van, ha ilyen mihaszna a rendvédelem. Jadet be kellett tenni, már csak azért is, hogy még több oldalon keresztül olvashassuk, hogy milyen az együttlét egy várandós nővel. Az első résznél keveselltem Bennyt, itt pedig már túl sokat kaptam belőle.

Nos, úgy érzem – és lehet egyedül vagyok ezzel – elég lett volna az a két rész erről a történetről. A harmadik részt azzal fokozni, hogy minél véresebb gusztustalanabb és abszurdabb eseteket olvasunk fejezeten át, az elég gyenge húzás. Ha csak negatív szereplőket sorakoztatunk fel, úgy unalmassá válik a történet. Dillon a jófiú persze, de jelenléte egyenlő volt a nullával.

Már az első két rész is igen sokkoló volt, de ott valamiért volt kiért izgulni, volt benne egy kis nyomozás és meg volt a maga varázsa, ami a harmadik résznél elmaradt.

ÉRTÉKELÉS

✰ ✰ ✰


SZEREPLŐK

    Benny                                                            Tanner

Elizabeth                                                           Dillon


KÖSZÖNÖM, HOGY  OLVASTAD !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

John Cure - Hamu