2023. július 9., vasárnap

Corinne Michaels - Várj még rám

 

CORINNE MICHAELS -
VÁRJ MÉG RÁM


FÜLSZÖVEG


Két szabályom van az életben:

1. Semmiféle párkapcsolat, szerelem meg ilyesmi.

2. Nem bújok ágyba a belsőépítész irodám ügyfeleivel.

Amióta a legutóbbi fickóról kiderült, hogy nős, nem nehéz betartanom a szabályokat.
Legalábbis eddig nem volt nehéz.

Callum Huxley egy nevetségesen szexi angol, és a kapcsolódás köztünk, ami az első pillantással kezdődött, elűzte belőlem az örökké tartó poklot. Szerencsére azonban még az előtt észhez tértem, hogy a hotelszobájában kötöttem volna ki, meztelenül, zihálva, aztán képtelen lettem volna őt elfelejteni. Azon gondolkozom, talán hülyeség volt azon az éjszakán csak úgy elsétálnom. Elég biztos is, mivel a pályafutásom legfontosabb találkozóján a Dovetail Enterprises ügyvezetőjével nem más vár rám, mint ő. Azt hiszem, ez a szakmai életem legkínosabb pillanata. A kettes számú szabályom megszegése pedig a magánéletem legszenvedélyesebb pillanata. A bizalom még sosem volt ilyen jó, de a csalódás sem fájt még ennyire soha.

 

RÖVID ÉRTÉKELÉS

 

Kivétel erősíti a szabályt.

Nicole számára két szabály van, amit egy tökéletes britnek köszönhetően sikerül egyik pillanatról a másikra felrúgni. Egy vonzó idegenből lett egy megnyerő ügyfél, ami az üzlet szempontjából jó, de az érzelmeket igencsak megbolygatja. Két erőteljes személyiség egy kis szórakozás erejéig játszzák a közömböst, mígnem engednek a vonzás törvényének és túlfűtött energiát szabadjára engedik.

A négy barátnő harmadik tagja, az örökös szingli szerelmi szála kezd kibontakozni. A tipikus „én sosem házasodok” jellem, akinek csak egy ízig-vérig férfi kell e fogadalom megszegésére, aki nem más, mint Callum a tökéletes brit, aki minden szempontból is tökéletes.

Egy egyszerű kis nyári történet, ami egy kicsit pikáns, egy kicsit vicces és … hát ennyi. 


A FOLYTATÁSBAN SPOLIERES TARTALMAK VANNAK, ÍGY KÉRLEK, CSAK AKKOR OLVASD EL, HA MÁR ISMERED A TÖRTÉNETET

 

Folytatódik a dráma és Tampa közvetkező epizódja.

A következő rész főszereplője Nicole a megrögzött szingli, aki habzsolja az életet. Nem kell neki kapcsolat, hisz a szülei házasságát is az tett tönkre, meg persze egyszer Ő is megégette magát, ami közel 15 éve történt, de Ő még mindig ezen rugózik. Egyszer volt szerelmes, akiről kiderült, hogy nős, ezért már csak alkalmi partnerei vannak, akiket egy-két alkalom után szabadjára enged. A három lány a legjobb barátnői, akikkel mindent megoszt, de azt pont nem, hogy valaki összetörte a szívét.

Ami a legjobban fájt neki, hogy tudta nélkül tett tönkre egy házasságot. Az alkalmi partnereitől is egy szingliségi nyilatkozatot írt alá, hogy csak és csakis abban az esetben bújok veled ágyba, ha kinyilatkoztatod nőtlenségi státuszodat? Vagy ott nem számít?

Egy kényelmetlen vacsora folytán megpillantja a tökéletes brit férfipéldányt. Persze a vonzó brit is megpillantja a szőkeséget. És huss, a vonzalom láthatatlan felhőként megszállta az egész helyszínt. Az ártatlan érintések, az erőteljes szemkontaktus után a dögös brit felteszi neki a nagy kérdést.

Nicole, aki ilyen kéjes invitálásra sose mond nemet, MOST, aki igazán tetszik neki, inkább elmenekül. De a romantikus történetek tele vannak véletlenekkel, így szerencsére kiderül, hogy a PONT a csábító brit az új ügyfele. Persze ügyfélként már az izgató brit tabu, ezért kezdődik a huzavona.

A mi britünk nem csak észveszejtően szexi, hanem egy ügyvéd veszett el benne, hisz megtalálja a kiskaput az ügyfél zóna kilépésével kapcsolatban. És huss, a szerelem beteljesedik. Így már szabadon lehet élvezni egymás társaságát bárhol, bárhogyan, bármikor.


Elkezdődik a barátok bemutatása, a jövő tervezése, és egy közös utazás. De jön a fekete leves. Callum NŐS. Legyen már egy kis bonyodalom a történetben, mert az KELL egy romantikus történetben, anélkül nem romantikus egy romantikus történet. Nicole kiborul, ja és Nicole terhes, így még szomorúbb a sztori. Két fejezet után megtudjuk, hogy nem is nős Callum, csak a volt felesége, aki nyílván a negatív szereplő, így a házasság miatta ment tökre.

Nicole megtudja az igazságot, de ez őt mitsem érdekli, hiszen Callum hazudott neki. Nem mondta el, hogy elvált, mindössze egy hét ismerettség után. Hát ez BORZALMAS.  

Na de lassan vége felé járunk a könyvnek, így két könyörgés után csak kibékülnek. Jön a házasság, jön a happy end.

Negyedik epizóddal fogjuk folytatni a történetet, a borúlátó Daniellel. A férjét lelőtték. Hogy miért, nem tudjuk, de így Daniel számára is elkezdődhet a tökéletes szerelem beteljesedése.

A tanulság az elmúlt három rész után? Az első házasságod vagy kapcsolatod borzalmas? Válj el, és egy sztárral – legyen az énekes vagy színész – vagy egy iparmágnással hoz össze az élet. Vagy csak szimplán költözz Tampaba.


ÉRTÉKELÉS

✩ ✩ ✩


SZEREPLŐK

Nicole                                                        Callum

Heather                                 Krisin                              Daniel


KÖSZÖNÖM, HOGY OLVASTAD !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

John Cure - Hamu