2021. február 14., vasárnap

Takács T. László (szerk.) - Mi pasik, a Ti szemetekben

 

TAKÁCS T. LÁSZLÓ (SZERK.) -  
MI PASIK, A TI SZEMETEKBEN

 

(a borítót a férjem tervezte ^.^)


FÜLSZÖVEG

 

GARANCIA!

 

Nőknek
A könyvben biztosan ráismersz egy olyan érzésre, amit Te is éreztél vagy éppen érzel, egy olyan helyzetre, amit átéltél, vagy átélsz. Megtudhatod, a többi Nő véleménye mennyiben tér el, vagy mennyire hasonlít a tiédhez.

Férfiaknak
Nem biztos, hogy ebből a könyvből fogod megérteni a nőket. Viszont számos élmény, történet alapján tanulhatsz arról, mit rontottál el, vagy éppen mit értékelnek bennünk a hölgyek.

 

RÖVID ÉRTÉKELÉS
https://moly.hu/konyvek/takacs-t-laszlo-szerk-mi-pasik-a-ti-szemetekben/en-es-a-konyv/regina_elek

 

Minden pasi egyforma?

Olykor felmerül ennek a kérdése, de természetesen a válasz az, hogy nem. Nem lehet egy egyszerű mondattal definiálni a férfiakat, és nem is szükséges, hiszen ez a könyv is bemutatja azt, hogy a férfiak mennyire is különböznek egymástól. A könyvben bepillantást kapunk arra, hogy a férfiak bizonyos szituációkban vagy az aktuális státusz szerepükben hogyan és miként viselkednek, legyen akár elismerésre méltó vagy éppen szégyenteljes.

Az írók saját tapasztalataikat, élményeiket vagy éppen kudarcukat mesélik el, ami nem fikción alapszik, ez a nyers valóság. Található benne humoros, tanulságos vagy éppen komor történet, akár olyan is, amiben magadra ismersz. A történetekkel nem fogjuk kiismerni a férfiakat, de sok tapasztalatot szerezhetünk róluk. 

Jöhet a visszavágó.

 

A FOLYTATÁSBAN SPOLIERES TARTALMAK VANNAK, ÍGY KÉRLEK, CSAK AKKOR OLVASD EL, HA MÁR ISMERED A TÖRTÉNETET

 

Ebben a történetben a férfiak kerülnek középpontba, ahol a kendőzetlen igazságot olvassuk, amit anonim hölgyek mesélnek el, hogy mégis milyenek a férfiak. Szóba kerül az ismerkedés, a párkapcsolat, a házas élet és a válás időszaka. Vannak benne rossz döntések, elmulasztott pillanatok, vicces vagy kellemetlen szituációk vagy a mai napig megmaradó kellemes élmények. Ebből adódóan mondhatjuk, hogy a férfiakat nem lehet egyszerűsíteni, beskatulyázni egy szerepbe, mert éppannyira különböznek, mint a nők.

Az írók elmesélik milyen a nő, ha ő a reménytelen szerelmes, vagy a szakító fél, ha a megcsalt vagy a szerető szerepében van, milyen az élet egy boldogtalan vagy éppen a boldog párkapcsolatban. Az olvasó számára, valószínűleg van olyan történet, amit már ő is megélhetett, akár az ismerkedés akár a házasság vagy pozitív, vagy éppen negatív élményeit olvassa.

Itt is volt, ami tetszett és volt, ami kevésbé. vagy hiányzott valami csattanó vagy értelmetlen, vagy csak unalmas volt. Különösen jó volt a „mackóról” szóló történet, ha a férfiak milyenek mikor betegek és Vanessza története.

A történetek bár igazak igencsak rövidek, alig pár oldalasak, az írók pedig nem elismert írók, így nem úgy kell tekinteni erre a könyvre, mint valami útmutatás a férfiak kiismerésére. Ez a könyv arra szolgál, hogy minden egyes nő átélt jó vagy rossz pillanatot a férfiakkal és hogy nem minden férfi tökéletes, de épp ezért szerethetőek vagy éppen hogy nem.

Kíváncsian várom, hogy ha lesz folytatás, hogy a férfiaknak milyen tapasztalatai vannak a nőkről. 


ÉRTÉKELÉS

✰✰✰✰

 


KÖSZÖNÖM, HOGY OLVASTAD !

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

John Cure - Hamu